четвер, 8 серпня 2013 р.

Робоча поїздка голови райдержадміністрації Лідії Томашевської в Литовезьку сільську раду в порядку вивчення ефективності проведених робіт по водопониженню на одній з вулиць села Литовеж

7 серпня відбулася робоча поїздка голови райдержадміністрації Лідії Томашевської в Литовезьку сільську раду в порядку вивчення ефективності проведених робіт по водопониженню на одній з вулиць села Литовеж.
На колективне звернення громадян негайно було зреаговано головою РДА, яка звернулася до заступника голови ОДА Карпюка В.В. який особисто зустрівся з заявниками по місцю проживання. Віталієм Карпюком було дано доручення відповідним службам негайно провести меліоративні роботи, результат не забарився, «велика вода» відступила.
Жителі вдячні Віталію Володимировичу, виконавцям робіт за таке швидке реагування.
При зустрічі Лідія Томашевська сказала, що саме питання підтоплення населених пунктів, які пов’язані із закриттям шахт було підняте Президентом України Віктором Федоровичем Яноковичем та дано було доручення Кабінету Міністрів щодо першочергового виділення асигнувань на ліквідацію підтоплень територій які пов’язані з ліквідацією шахт.
Голова РДА доповіла що розпорядженням голови ОДА на виконання вищевказаних робіт першочергово було виділено кошти в сумі 250 тисяч гривень.
Лідія Томашевська сказала, що вирішення завдань, які ставлять громадяни звертаючись до органів влади - є головним пріоритетом у діяльності районної державної адміністрації. Вона проінформувала громадян, що сьогодні вони мають можливість безпосередньо звернутися до Глави держави у рамках проекту «Діалог з країною» і саме виконання в регіонах завдань і доручень Президента України щодо вирішення питань громадян, які звернулися до Глави держави у рамках цього проекту стоять на особливому контролі.


Немає коментарів:

Дописати коментар