пʼятницю, 20 вересня 2013 р.

Голова районної державної адміністрації Лідія Томашевська на реалізацію в регіонах завдань Президента України Віктора Федоровича Януковича щодо забезпечення якісних умов життя населення незалежно від місця проживання, здійснила робочу поїздку у Павлівську сільську раду з метою інспектування ходу роботи закладів соціальної сфери

19 вересня  голова районної державної адміністрації Лідія Томашевська на реалізацію в регіонах завдань Президента України Віктора Федоровича Януковича щодо забезпечення якісних умов життя населення незалежно від місця проживання, здійснила робочу поїздку у Павлівську сільську раду з метою інспектування ходу роботи закладів соціальної сфери.
Під час робочої поїздки Лідія Михайлівна відвідала ЗОШ І_ІІІ ступеня села Павлівка, де ознайомилася з навчально-виховним процесом, харчуванням учнів та станом підготовки навчального закладу до роботи в осінньо-зимовий період. Відвідала також і дошкільний навчальний заклад. У садочку «Малятко» виховується 26 діток. На реалізацію соціальних ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича щодо забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти даним дошкільним закладом на даний час охоплено усіх п’ятирічних діток підготовкою до школи. З часом планується розширення числа вихованців.
Відродження та розвиток села –це ті завдання, які сьогодні є пріоритетними для органів виконавчої влади. На сьогоднішній день на розвиток сільських територій, забезпечення належних умов для життя людей направлені нові соціальні ініціативи глави Держави. Сьогодні щоб вирішити питання, проблеми, вислухати думки і пропозиції з приводу того, що в першу чергу потрібно зробити для добробуту сільчан голова райдержадміністрації Лідія Томашевська в ході робочої поїздки зустрілася із працівниками  сільської лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини та спілкувалася з керівником  фермерського господарства «Урожай плюс» Олегом Хом’яком.
Під час зустрічі з працівниками вище зазначених закладів голова райдержадміністрації Лідія Томашевська наголошувала що глава Держави зазначає, що «відродження соціальної сфери та інфраструктури сіл, особливо віддалених сіл –один із пріоритетних напрямків розвитку всіх регіонів України». «Наші люди заслуговують на те, щоб всі соціальні стандарти постійно зростали, щоб для них створювати якісні умови життя. І ми над цим питанням працюємо» - наголошує Віктор Федорович.


Немає коментарів:

Дописати коментар