середу, 2 жовтня 2013 р.

Вже стало доброю традицією щороку 1 жовтня проводити заходи для вшанування і соціальної підтримки пенсіонерів, інвалідів, одиноких літніх людей

1 жовтня в усьому світі відзначається як Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні також і День ветерана. Вже стало доброю традицією щороку цього дня   проводити заходи для вшанування і соціальної підтримки пенсіонерів, інвалідів, одиноких літніх людей. З цієї нагоди в залі засідань заступник голови  районної державної адміністрації  Володимир Матвіюк привітав одиноких непрацездатних громадян, пенсіонерів, ветеранів та передав щирі вітання від голови районної державної адміністрації  Лідії Томашевської. Виступаючи Володимир Павлович розповів що на реалізацію в регіоні ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича щодо підвищення соціального захисту (рівня життя) найбільш уразливих верств населення (пенсіонерів, інвалідів, ветеранів війни) у районі проводиться постійна робота в частині збільшених соціальних виплат та пенсій, забезпеченості інвалідів засобами реабілітації та комунікацій та висловив глибоку вдячність тим, хто вистояв і переміг у війні, хто віддав своє життя в ім'я миру і спокою, хто відбудовував країну у часи післявоєнного лихоліття та тим чия самовіддана праця була спрямована на розбудову нашої держави.
Для учасників заходу було організовано солодкий стіл. Також кожному із присутніх було вручено подарунки.     Працівники районного дому «Просвіта» підготували змістовний концерт, так що кожен виступ чи спогад супроводжувався задушевними ліричними піснями.

Немає коментарів:

Дописати коментар