середу, 12 лютого 2014 р.

Вшановували пам`ять загиблого воїна-інтернаціоналіста

В Україні проживає близько 220 тисяч ветеранів-інтернаціоналістів, які мужньо, виявляючи при цьому гуманізм, людяність і милосердя, виконували ратний обов’язок, гідно представляючи свою державу на території 26 країн світу.
У ці дні у селах, районах і містах України вшановують поіменно тих, хто виконав свій військовий обов’язок ціною власного життя. Їм, як доблесним синам Батьківщини, віддають данину пам’яті і шани за проявлені мужність і героїзм. Згадують всіх, хто не повернувся живим на рідну землю з далеких і близьких країв.
Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 25-ї річниці виведення військ з Афганістану.
З цієї ногоди заступник голови райдержадміністрації Лілія Бойко, начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації Людмила Войтович побували на території Луковичівської сільської ради де встановлений  пам’ятний знак воїну інтернаціоналісту, який загинув на території Афганістану та був уродженцем даного села.
Заступник голови райдержадміністрації Лілія Бойко зазначила: «На виконання завдань, доручень та ініціатив Президента України Віктора Януковича робота у напрямі створення належних умов для життєзабезпечення ветеранів війни, учасників бойових дій, забезпечення їх соціальних прав, формування в суспільстві шанобливого ставлення до них, буде продовжена. Адже це є пріоритетами соціальної політики держави».

Немає коментарів:

Дописати коментар