четвер, 28 листопада 2013 р.

Чим вища соціальна відповідальність бізнесу, тим краща якість життя у населення

27 листопада під головуванням заступника голови райдержадміністрації Володимира Матвіюка відбулося засідання круглого столу з підприємцями району на тему: «Соціально відповідальний бізнес – основа розвитку держави».
В ході зустрічі увага під час обговорення приділялася створенню нових робочих місць, співпраці влади та бізнесу, легалізації робочої праці, працевлаштуванню людей з обмеженими можливостями, концепції соціальної відповідальності бізнесу, інвестиційній діяльності. Впровадження концепції забезпечить підвищення рівня життя громадян, рівня екологічної безпеки, ефективності і бережливого використання природних ресурсів, сприятиме співпраці бізнесу з місцевою спільнотою. Чим вища соціальна відповідальність бізнесу, тим краща якість життя у населення. Розвиток соціальної відповідальності бізнесу сприятиме розбудові партнерства між приватним та державним секторами в межах реалізації загальнодержавних та регіональних стратегій соціально-економічного розвитку регіону.
«Президент України наголошує на побудові такої системи стосунків між владою і бізнесом, яка б створювала мотивацію», - зазначив Володимир Матвіюк. Власне тому в державі розроблено Концепцію Національної стратегії соціальної відповідальності бізнесу. Цей документ підготували низка громадських організацій разом з Українським союзом промисловців і підприємців.
Підводячи підсумки засідання Володимир Матвіюк зазначив: «Робота підприємств демонструє, що ми знаходимось на правильному шляху. Саме за малим та середнім бізнесом майбутнє нашої держави. Сприяння йому у його розвитку забезпечить реалізацію в районі завдань, доручень Президента України щодо вирішення актуальних проблем регіону, створення нових робочих місць, збільшить надходження до бюджету.

Немає коментарів:

Дописати коментар