середу, 27 листопада 2013 р.

Засідання круглого столу «Україна в Європейському просторі»

27 листопада заступник голови районної державної адміністрації Володимир Матвіюк провів засідання круглого столу «Україна в Європейському просторі».
Для України європейська інтеграція - це шлях модернізації  економіки, подолання технологічної відсталості, залучення іноземних інвестицій і новітніх  технологій, створення нових робочих місць, підвищення конкурентної спроможності  вітчизняного товаровиробника, вихід на світові ринки, насамперед на ринок ЄС. Саме ці перспективи розвитку для України  стали темою для обговорення під час зустрічі заступника голови районної державної адміністрації з підприємцями району.
Володимир Матвіюк повідомив, щодо позиції Президента України Віктора Януковича стосовно продовження курсу України на євроінтеграцію, зазначивши, що Глава держави в інтерв’ю журналістам українських телеканалів сказав: «Ми будемо йти своїм шляхом, ми будемо робити все, щоб Україна ставала економічно міцнішою, сильнішою».    За його словами, Україна визначилася щодо підписання Угоди з Європейським Союзом. Водночас, підкреслив Глава держави під час даного інтерв’ю, все, що стосується умов, є принциповим питанням і все повинно відбуватися в інтересах українського народу.
 «Ми повинні на місцях підтримувати позицію Глави держави та створювати всі механізми для впровадження процесів євроінтеграції» - до такої спільної думки підійшли учасники круглого столу.

Немає коментарів:

Дописати коментар