вівторок, 4 лютого 2014 р.

Іван Громик: «Населення має бути забезпечене якісними медичними послугами»

У контексті реформування медичної галузі, зокрема її первинної ланки, посилена увага керівництва району зосереджена на медичних закладах Іваничівщини.
Відтак 4 лютого перший заступник голови районної державної адміністрації Іван Громик здійснив робочу поїздку на територію Грядівської сільської ради де проінспектував роботу сільської лікарської амбулаторії.
У ході візиту керівник провів зустріч із працівниками медичного закладу, ознайомився з їх роботою та матеріально-технічною базою, проаналізував умови перебування хворих та рівень надання медичних послуг пацієнтам.
Під час огляду, керівником району було відзначено, що сільська лікарська амбулаторія забезпечена всіма необхідними медикаментозними препаратами для надання невідкладної медичної допомоги.
Під час спілкування з працівниками закладу, Іван Громик зазначив, що Президент України Віктор Янукович вбачає якісну медичну реформу у створенні доступних медичних послуг населенню. І завдання влади – такі послуги забезпечити. Районна державна адміністрація спільно з органами місцевого самоврядування вживає заходів для виконання завдань і доручень Президента України з модернізації медичної галузі щодо забезпечення громадян України якісними медичними послугами.
Іван Громик зробив акцент на важливості розуміння людьми потреби модернізації медичної галузі, щоб люди навчились довіряти саме сімейному лікарю, щоб пацієнти мали змогу лікуватися саме в первинній ланці, у свого сімейного лікаря.

Немає коментарів:

Дописати коментар