понеділок, 16 грудня 2013 р.

Дитина щаслива, коли зростає у сім’ї

Враховуючи державну значимість соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, зокрема створення умов для реалізації права кожної дитини на виховання в сім’ї громадян України – на усиновлення, під опіку або піклування, у прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу, вказане питання постійно перебуває у центрі уваги райдержадміністрації.
16 грудня заступник голови райдержадміністрації Лілія Бойко з відповідними службами здійснила робочу поїздку в родину новоствореної прийомної сім’ї, що проживає у селі Низкиничі Грядівської сільської ради.
Дитина-сирота в особі прийомних батьків знайшла батьківську любов, турботу та розуміння.
«Президент України Віктор Янукович поставив завдання - зберегти кожну дитину в сім’ї, оточити її турботою та піклуванням. Збільшуються сьогодні і соціальні виплати батькам. Нам потрібно щоб всі зацікавленні сторони: батьки, медики, соціальні служби району та влада усіх рівнів, об’єднали зусилля, щоб мати найцінніше – здорових дітей. Діти – найцінніше досягнення в житті, тож обов’язок батьків нести персональну відповідальність за їх життя та здоров’я. Щаслива родина є мірилом благополуччя та міцності кожної держави. Від ставлення батьків до власних обов’язків залежить психологічний клімат родини», - зазначила при зустрічі Лілія Бойко.
Не будьмо байдужими до «чужих дітей»! Кожній дитині хочеться мами і тата, затишної домівки, кожна дитина хоче жити в родині!

Немає коментарів:

Дописати коментар