середу, 18 грудня 2013 р.

Професія моєї мрії

У виставковій залі центральної бібліотеки для дітей відвідувачі  мали чудову нагоду доторкнутися до творчості, побачити юні таланти, поринути у світ професій, створених дитячими руками. Сприяла цьому виставка-конкурс дитячого малюнка «Професія моєї мрії», що була організована районним центром зайнятості. В перегляді і оцінені дитячих малюнків взяла участь заступник голови райдержадміністрації Лілія Бойко. Конкурс проводився з метою розвитку творчих здібностей дітей та підлітків, розширення уяви підростаючого покоління про світ професій, їх актуальність на ринку праці.
Дивлячись на розмаїття професій, представлених на виставці,серед яких і лікар, кухар, ветеринар, флорист, модельєр, будівельник та інші, можна з упевненістю сказати, що діти чудово орієнтуються у світі професій. Більше того, вони творчо мріють про певну професію.
Під час зустрічі Лілія Бойко зазначила: «Отримання якісної дошкільної освіти – це один з ключових елементів соціалізації дитини. Президент України Віктор Янукович ставить перед нами завдання створити всі умови для наших дітей, щоб вони вчилися, використовували свій творчий потенціал в хороших умовах. Нинішня дитяча дошкільна освіта повинна відкрити зовсім нову якість. Це й нові стандарти та підходи, які запровадило Міністерство».
Нелегке завдання постало перед журі – вибір найкращих малюнків, адже кожен маленький витвір – це ще не реалізовані мрії і бажання дітей, майбутніх спеціалістів, кожне з яких треба поважати.

Немає коментарів:

Дописати коментар