середу, 25 грудня 2013 р.

У дитячому навчальному закладі діти повинні відчувати себе як вдома

Дитячий садок - це невід'ємна частина нашого дитинства. Спогади про нього на все життя залишаються у нашій душі. У цьому закладі діти повинні відчувати себе як вдома, а для цього необхідно створити комфортні умови, забезпечивши дітлахам затишок і саме це одне з головних завдань, яке поставила перед собою місцева влада.
Завдяки спільним зусиллям усіх гілок влади та громади ще 20 маленьких мешканців Соснини мають можливість відвідувати дитячий садок та отримати дошкільну освіту. А всього в ДНЗ виховується 40 дошкільнят.
З нагоди урочистого відкриття другої групи, до садочка завітали поважні гості – заступник голови райдержадміністрації Лілія Бойко, голова районної ради Анатолій Стаднік, начальник відділу освіти Надія Жук. Вони перерізали символічну червону стрічку на порозі нової групи та оглянули приміщення для майбутніх вихованців. Комфортна та яскрава кімната для ігор, обладнана спальня, меблі та постільна білизна – усе новеньке, дихає свіжістю. Настоятелі місцевих храмів відслужили вдячний молебень і освятили будову.
Лілія Бойко привітала всіх присутніх з цим чудовим святом, яке стало надзвичайно радісною подією як для дітей, їх батьків, так і для всієї громади району, а також підкреслила, що питання розширення мережі дошкільних навчальних закладів є пріоритетним як для місцевої влади, так і для керівництва держави. Ми ставимо перед собою завдання забезпечити дошкільною освітою всіх дітей нашого району. Турбота про підростаюче покоління, його майбутнє повинна бути спільним обов’язком батьків, суспільства та держави – таке завдання ставить перед нами Президент України Віктор Янукович. Ми прагнемо виростити дітей фізично здоровими, духовно багатими та підготовленими до самостійного життя. «Дитяча дошкільна освіта повинна відкрити зовсім нову якість. Одне з найбільших завдань, яке стоїть перед нами, - створити всі умови для наших дітей, онуків, щоб вони вчилися в хороших умовах», - на цьому наголошує Глава держави.
На згадку про цю приємну подію вихованцям та колективу дитячого садка вручили подарунки, привітали з прийдешніми Новорічними та Різдвяними святами та побажали всім здоров’я, добра, миру та злагоди.
В знак вдячності малюки та працівники місцевого будинку культури влаштували почесним гостям справжній концерт. За допомогою своїх  виступів юні вихованці розповіли про радісні та пізнавальні будні в стінах рідного садочка і подарували всім присутнім гарний настрій та тільки позитивні емоції.

Немає коментарів:

Дописати коментар