четвер, 19 грудня 2013 р.

Миколай про тебе не забуде

19 грудня в Україні святкують День святителя і чудотворця Миколая. Він вважається захисником бідних і знедолених. Найбільше його люблять діти, для яких Миколай був і є "почесним охоронцем".
Діти свято вірили і вірять в існування доброго захисника Миколая і намагаються не гнівити його. І тоді Святий принесе дарунки та солодощі.
У День Святого Миколая до дітей-сиріт та дітей, які позбавлені батьківського пілкування завітали з привітаннями та подарунками перший  заступник голови районної державної адміністрації Іван Громик та заступник голови райдержадміністрації Лілія Бойко. Активну участь у підготовці та проведенні заходу  взяли  учні  НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №1-гімназія» смт Іваничі. Цікаву розважальну програму для малечі підготували  працівники відділу культури райдержадміністрації. Діти весело кружляли   у новорічному хороводі, активно брали участь у конкурсах, із задоволенням читали вірші.
Звертаючись до присутніх Іван Громик зазначив: «Одним з головних завдань у реалізації державної політики Президентом України Віктором Януковичем визначено створення належних умов для забезпечення реалізації прав та законних інтересів дітей, зокрема дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; вирішення актуальних питань у сфері охорони дитинства; підвищення соціальної захищеності дітей; побудова державної системи, спрямованої на те, щоб діти отримали якісну освіту, повноцінне сімейне виховання, належний фізичний і духовний розвиток, були забезпеченні житлом, мали можливість оздоровлюватись і ще багато іншого».
Особливе піклування влади, традиційно належить маленьким хлопчикам та дівчаткам позбавлених батьківського піклування, що мешкають в прийомних сім'ях, дитячому будинку сімейного типу. Сьогодні їх сім'я - держава, а це означає, що на нас величезна відповідальність за їхній добробут, майбутнє і просто за дитяче щастя.
Хлопчики та дівчатка  отримали не лише солодощі, а й цінні подарунки, які для них приготували меценати та благодійники, що завітали на свято. Щиро дякуємо усім за те, що справдили найзаповітніші  дитячі  мрії та сподівання!

Немає коментарів:

Дописати коментар