четвер, 26 грудня 2013 р.

Завдання відновлення зовнішнього вуличного освітлення - один з головних пріоритетів діяльності райдержадміністрації

Успішність соціально-економічного розвитку району цілковито залежить від злагодженості роботи усіх зацікавлених сторін – районної влади, місцевого керівництва та територіальної громади. Яскравим прикладом такої тісної співпраці є продовження у 2013 році робіт по освітленню вулиць ряду населених пунктів району. Завдання відновлення зовнішнього вуличного освітлення - один з головних пріоритетів діяльності райдержадміністрації.
26 грудня заступник голови райдержадміністрації Володимир Матвіюк проінспектував хід виконнання робіт щодо вуличного освітлееня по вулиці Шевченка смт Іваничі. Дане освітлення зроблено за кошти місцевого бюджету.
Як наголошує Президент України Віктор Янукович: «Розбудова України як демократичної європейської держави висуває на порядок денний питання відкритості та прозорості владних інституцій, рівноправного партнерства та залучення громадян до формування і реалізації державної та регіональної політики».
Відсутність освітлення у вечірній і нічний час доби часто призводила до дорожньо-транспортних пригод, у яких страждали пішоходи. Тому встановлення вуличного освітлення значно покращило комфорт та безпеку жителів району.

Немає коментарів:

Дописати коментар