четвер, 26 грудня 2013 р.

Налагодження державно-церковного партнерства – важливе завдання яке ставить Президент України Віктор Янукович

26 грудня перший заступник голови райдержадміністрації Іван Громик  в ході інспектування проведення робіт по будівництву стоянки та підїзду до Свято-Покровського храму зустрівся з настоятелем протоієреєм о. Андрєм.
Роботи по капітальному ремонту під’їзду з облаштуванням автостоянки площею 1130 кв.м. здійснювалось за кошти обласного бюджету.
Налагодження державно-церковного партнерства – важливе завдання яке ставить Президент України Віктор Янукович у контексті підготовки та відзначення 1025 річниці хрещення Київської Русі.
Під час зустрічі Іван Громик зазначив: «що влада не стоїть осторонь проблем церкви і намагається віруючим усіх конфесій надавати посильну допомогу у відновленні та будівництві храмів, і Президент України Віктор Янукович вживає всіх необхідних заходів для повернення історичної справедливості, відродження віри, культури та духовності».
В ході розмови о. Андрій висловив щиру подяку за розуміння владою потреб прихожан храму. Адже в рамках Всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» працівники органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування долучилися до наведення благоустрою на кладовищі селища, також представники від державних установ та організацій селища висадили понад 80 саджанців фруктових дерев біля  Свято-Покровського храму.

Немає коментарів:

Дописати коментар