вівторок, 21 січня 2014 р.

Нарада з питань підготовки Дня Соборності та Свободи в Україні

21 січня голова районної державної адміністрації Лідія Томашевська провела нараду із заступниками голови, керівником апарату райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.
Особлива увага була приділена належному відзначенню першого у цьому році свята державного та історичного значення Дня Соборності та Свободи України, визначеного Указом Президента України від 31.12.2011 року "Про відзначення в Україні деяких пам'ятних дат та професійних свят", яке країна святкує 22 січня.
Як неодноразово наголошував Глава держави - "Свобода, Незалежність, Соборність - це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні. Ми маємо робити все належне для їх зміцнення, адже на них збудовано фундамент нашої Держави. Президент України Віктор Янукович закликає усіх відкласти політичні суперечності. Не шукати конфліктів, а спрямувати зусилля на пошук спільного бачення перспектив України. А це - реформи та оновлення України задля покращення життя людей", - підкреслила голова райдержадміністрації Лідія Томашевська.
На нараді розглядалися питання: про стан сплати земельного податку та орендної плати за землю до сільських та селищного бюджетів; роботі центральної районної лікарні, агропромислового комплексу, відділу культури, центру надання адміністративних послуг, центру зайнятості населення та ряд інших питань.
Під час робочої зустрічі було підбито підсумки роботи за минулий тиждень,  проаналізовано проблемні питання  та затверджено план заходів на цей тиждень.

Немає коментарів:

Дописати коментар