понеділок, 13 січня 2014 р.

Робоча нарада у заступника голови райдержадміністрації Лілії Бойко

13 січня відбулася нарада у заступника голови райдержадміністрації Лілії Бойко з начальником відділу культури райдержадміністрацій і директорами культурних установ. На порядку денному розглядалося питання конкретизації та корегування завдань, що поставленні Главою держави та Урядом в контексті забезпечення гідного вшанування пам’яті Тараса Шевченка, збереження, вивчення та популяризації його творчої спадщини. Опрацьовано проект розпорядження «Про заходи з підготовки та відзначення у районі у 2014 році 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка і проведення Року Тараса Шевченка».
У ході робочої наради Лілія Бойко зазначила: «Особлива роль у виконанні завдань, поставлених Главою держави, має стати поновлення інформації про всі пам’ятки Тараса Шевченка в районі, впорядкування благоустрою території біля пам’ятників. З метою гідного відзначення 200-річного ювілею Тараса Григоровича Шевченка, підтримки заходів із вивчення і популяризації спадщини Великого Кобзаря в Україні та за її межами Президент України Віктор Янукович своїм Указом оголосив в Україні 2014 рік Роком Тараса Шевченка». Адже, як наголошує Президент України: «Підготовка до цієї дати перетворилася на справжній всенародний рух, що значно підвищує рівень відповідальності, з якою влада має підійти до відзначення знаменної дати», зацитувала Лілія Бойко.
У цьому році планується провести цілий ряд просвітницьких заходів: виставки літератури, конкурси читців, виховні години, урочистості, святкові концерти.

Немає коментарів:

Дописати коментар