четвер, 21 листопада 2013 р.

Дивовижний світ де здійснюються мрії

20 листопада у районному домі «Просвіта» в рамках тижня позашкілля на виконання Указу Президента України від 28 грудня №756 «Про проведення в 2013 році в Україні Року дитячої творчості» та відповідного регіонального плану заходів відбулося свято «Будинок дитячої-юнацької творчості – родина, а я її дитина».
Будинок дитячої-юнацької творчості – це дивовижний світ, де кожна дитина може здійснити свої мрії: побудувати повітряного змія чи корабля, навчитись користуватись комп’ютерною чи радіоелектронною технікою, виготовляти вироби з соломки чи бісеру, глини чи тіста, паперу чи ниток, навчитись нових технік вишивки чи малювання, опанувати мистецтво танцю чи гри на духовних інструментах.
На святі побувала голова районної державної адміністрації Лідія Томашевська. Звертаючись до дітей, вихователів, батьків, великої родини Позашкілля зазначила, що сьогодні під пильною увагою Президента України Віктора Януковича перебувають питання щодо збереження і поширення мережі позашкільних навчальних закладів, створення умов для охоплення школярів різними формами позашкільної освіти. Глава держави також наголошує на необхідності на державному рівні забезпечити всебічну підтримку для найталановитіших дітей, надати юним даруванням додаткові можливості для реалізації своїх талантів.
Очільник району Лідія Томашевська Листами вдячності відзначила керівника гуртків «Образотворче мистецтво» та «Художня кераміка» районного БДЮТ Ольгу Конанець та вихованців гуртків «Радіоелектронного конструювання» Шелеста Тараса, «Автомоделювання» та «Судномоделювання» Дорощука Віталія, «Судномоделювання» Лисенка Романа за високий рівень майстерності, активну участь та неодноразові перемоги в обласних конкурсах та змаганнях.
Гуртківці Будинку дитячої та юнацької творчості постійно беруть активну участь у різноманітних конкурсах, змаганнях, виставках та фестивалях на районному, обласному і всеукраїнському рівні та здобули багато перемог. Ось і сьогодні святковий настрій забезпечили танцювальний колектив спортивного бального танцю «Зодіак», естрадного танцю «Тік-ток», народного танцю «Зорецвіт» і ряд інших талановитих вихованців ДБЮТ, що працюють на базі шкіл району.

Немає коментарів:

Дописати коментар