вівторок, 26 листопада 2013 р.

Бізнес у районі має бути соціально відповідальним

Президент України своїм указом наприкінці червня доручив розробити Стратегію соціальної відповідальності бізнесу в Україні. І вже нині низка громадських організацій разом з Українським союзом промисловців і підприємців підготували концепцію майбутньої стратегії.
25 листопада перший заступник голови районної державної адміністрації з метою роз’яснення основних аспектів майбутньої стратегії соціальної відповідальності бізнесу з робочим візитом побував у РРК «Старий Замок», де зустрівся із персоналом цього закладу.
Під час зустрічі Іван Громик зазначив: що Глава держави Віктор Янукович наголошує: «Держава повинна побудувати таку систему стосунків між владою і бізнесом, яка б створювала мотивацію».
Соціальна відповідальність та меценатська діяльність є одними з визначальних критеріїв успішності роботи бізнесу. Так підприємець Микола Волинець власник вище вказаного закладу не тільки відповідально відноситься до бізнесу, а і є постійним спонсором районних спортивних змагань. Завдяки його турботам футбольній команді придбано спортивну форму, бар’єрчики, манішки, фішки на які було виділено понад як 5000 гривень.
«Ми не можемо і не будемо втручатися в роботу бізнесу, але системна роз’яснювальна робота і постійний діалог з підприємцями є запорукою соціально-відповідального бізнесу. Працююча людина повинна відчувати себе соціально захищеною, незалежно від місця роботи» - наголосив під час зустрічі перший заступник голови райдержадміністрації.

Немає коментарів:

Дописати коментар