четвер, 7 листопада 2013 р.

Крок на зустріч

Дотримання принципів терпимості до чужого способу життя, звичаїв, вірувань є умовою стабільності та єдності громади. Сьогодні Глава держави Віктор Янукович особливу увагу акцентує на необхідності зміцнення міжнаціональної злагоди та порозуміння, задоволення культурних та освітніх потреб національних меншин, які проживають на території України.
В селі Переславичі Іваничівського району проживає сім’я грецької національності Жаклін Сатірової, яка виховує двоє синів Володимира та Миколу. Голова районної державної адміністрації Лідія Томашевська 6 листопада побувала з робочою поїздкою у вище вказаному селі та обстежила житлово-побутові умови грецької сім’ї. Спілкуючись Лідія Михайлівна особливу увагу приділяла питанням відвідування дітьми навчального закладу, задоволення їхніх соціокультурних, житлових потреб.
"Реалізовуючи завдання Глави держави, районна влада і надалі створюватиме всі умови для вільного доступу отримання якісної освітньої, медичної та соціальної допомоги представникам національних меншин", – сказала на завершення зустрічі очільник району.

Немає коментарів:

Дописати коментар