четвер, 28 листопада 2013 р.

Право на гідне життя

27 листопада заступник голови райдержадміністрації Володимир Матвіюк провів робочу зустріч з членами УТОС. Нововолинська міжрайонна організація УТОС - одна з найбільших і найкращих у нашій області. Вона налічує 221 інваліда, які проживають у шахтарському місті, Володимир – Волинському та Іваничівському районах.
В ході зустрічі йшлося про підтримку курсу України на європейську інтеграцію. Коментуючи позицію Глави держави з цього питання Володимир Матвіюк зазначив: «Президент наполягає, аби до України усі ставились як рівні партнери. Українці заслуговують бути рівноправними членами в будь – якій спільноті, а не «бідними родичами» з простягнутою рукою». Також в ході розмови було обговорено переваги та втрати української економіки внаслідок підписання угоди про Асоціацію з ЄС. Мова йшла і щодо того, щоб люди з вадами зору не повинні почувати себе обділеними, вони мають. З нагоди Міжнародного дня інваліда за активну життєву позицію у діяльності товариства сліпих інвалідам по зору Сергію Вавринюку, Михайлу Гресю, Олені Крамарчук, Володимиру Мотиці, Андрію Музиці вручив Почесні грамоти районної державної адміністрації та продуктові набори.
Антоніна Никитюк розповіла про напрацювання, які прижилися в них у плані забезпечення соціально – побутових пільг. Вона щиро дякувала Іваничівській райдержадміністрації за розуміння та підтримку незрячих.





Немає коментарів:

Дописати коментар