середу, 13 листопада 2013 р.

Робоча зустріч з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрції

У порядку контролю виконання пропозицій громадської ради 12 листопада голова районної державної адміністрації Лідія Томашевська провела робочу зустріч з керівникамиструктурних підрозділів РДА, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади. На зустріч була запрошена і голова громадської ради Валентина Петрощук. Під час зустрічі очільник району відмітила, що Президент України Віктор Янукович наголосив: «Ми повинні закласти основу реформування відповідних напрямків життєдіяльності нашої країни», зауваживши, що модернізація має відбуватися постійно.
Завідувач сектору центру надання адміністративних послуг Ірина Кузьмук проінформувала про виконану роботу. Зокрема повідомила, що ЦНАП розпочав свою офіційну діяльність з 1 листопада поточного року, за 6 робочих днів звернулося за первинною консультацією 70 громадян з них подало документи - 56. Коли проаналізувати тематику звернень, то левова частка звернень стосувалися земельних питань. Приємним є те, що створені хороші умови як для працівників, так і для відвідувачів для оперативного вирішення запитів громадян. Та потрібно працювати у напрямку інформування населення стосовно переліку послуг, які надаються через ЦНАП , дано завдання керівникам структурних підрозділів РДА та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади щодо проведення тренінгів безпосередньо із виконавцями в Центрі, заступнику голови райдержадміністрації Володимиру Матвіюку необхідно завершити до 1 грудня укладання угоди щодо розширення приміщення за рахунок додаткової площі, яку використовував банк «Аваль» та до 29 листопада 2013 року завершити процедуру оформлення оренди приміщення та купівлі майнового приміщення.
         Про стан транспортного обслуговування населення району та проведену роботу проінформував начальнику відділу житлово-комунального господарства та інфраструктури управління економічного розвитку, житлово-комунального господарства та інфраструктури райдержадміністрації Петро Мазурук. По даному питанню поставлено завдання першому заступнику голови Івану Громику, управлінню економічного розвитку, житлово-комунального господарства та інфраструктури райдержадміністрації (Обштир Л.В., Мазурук П.Р) активізувати роботу по проведенню власних тендерів з перевезення.

Немає коментарів:

Дописати коментар