пʼятницю, 29 листопада 2013 р.

На шляху до асоціації з ЄС

29 листопада відбулося засідання «круглого столу»з працівниками соціальної служби «Жити по-європейськи – це дуже відповідально».
Заступник голови райдержадміністрації Лілія Бойко підкреслила важливість теми і необхідність широкого її обговорення в суспільстві для підтримки євроінтеграційного курсу Президента України Віктора Януковича.
«На сьогоднішній день основним завданням органів виконавчої влади, місцевого самоврядування є активізація роз’яснювальної роботи серед населення щодо переваг євроінтеграції України. Президент України Віктор Янукович наголошує, що Україна продовжуватиме курс на євроінтеграцію, а тому ми маємо бути добре підготовленими. Громадська активність українців, що демонструє прихильність до європейських цінностей громадян нашої країни, є додатковим стимулом для більш динамічного і результативного діалогу ЄС з Україною», - зазначила Лілія Бойко.
Відмічено, що державна політика України спрямована на євроінтеграцію. І найбільше для цього зробив діючий Президент. Тим часом щодо підписання угоди про асоціацію, слід відмітити, що не всі запропоновані Україні умови є вигідними. Зараз працюють над узгодженням нюансів співпраці.
Учасники «круглого столу» поділилися думками щодо Угоди про асоціацію між Україною та ЄС і підійшли до однозначного висновку,що підписання Угоди з ЄС має доленосне значення для України, розвитку її суспільства, економіки, демократичних інститутів, соціальної сфери, для долі кожного громадянина нашої держави.



Немає коментарів:

Дописати коментар