середу, 28 серпня 2013 р.

На учнів вже чекають оновлені затишні класи, у яких зручно навчатися, спілкуватися з однокласниками та вчителями, пізнавати великий світ знань

27 серпня голова районної державної адміністрації Лідія Томашевська в порядку контролю  реалізації завдань Президента України Віктора Федоровича Януковича щодо модернізації освіти та належної підготовки до нового навчального року проінспектувала підготовку НВК «ЗОШ І-ІІІ ступення №1 –гімназія» смт Іваничі до нового навчального року.  Директор школи Марія Шевчик ознайомила з проведеними роботами. На учнів вже чекають оновлені затишні класи, у яких зручно навчатися, спілкуватися з однокласниками та вчителями, пізнавати великий світ знань. Зміцнилася і матеріально-технічна база в цьому році за кошти субвенції з державного бюджету придбано кабінет фізики.
У ході поїздки очільник району Лідія Томашевська підкреслила, що розвиток освіти та науки –це найкращі інвестиції у майбутнє, та зазначила, що  Глава держави Віктор  Янукович у цьогорічному послані до Верховної Ради України відмітив «Освітня політика є найважливішою складовою політики держави, інструментом підвищення темпів соціально-економічного та науково-технічного розвитку».
Не лише в у школі-гімназії, а й в усіх школах району проведені поточні та капітальні ремонти, проведені  ремонти у всіх котельнях, підписані акти готовності навчальних закладів до роботи в осінньо-зимовий період. В районі продовжуються роботи щодо створення комфортних умов для навчання дітей шкільного та дошкільного віку. Значна увага приділяється якості освіти.


Немає коментарів:

Дописати коментар