вівторок, 6 серпня 2013 р.

Ключовим питанням наради стало питання стосовно виконання завдань і доручень Президента України щодо вирішення питань громадян, що звернулися до Глави держави у рамках проекту «Діалог з країною» та до органів влади вищого рівня

5 серпня голова районної державної адміністрації Лідія Томашевська провела нараду з заступниками голови, керівниками структурних підрозділів РДА, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади. Ключовим питанням наради стало питання стосовно виконання завдань і доручень Президента України щодо вирішення питань громадян, що звернулися до Глави держави у рамках проекту «Діалог з раїною» та до органів влади вищого рівня. Реалізація права громадян на звернення  в Іваничівській районній державній адміністрації здійснювалась відповідно до вимог Конституції України, Закону України "Про звернення громадян", указу Президента України  від 7 лютого 2008 року № 109 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», Інструкції з діловодства за зверненнями громадян та Класифікатора звернень громадян, затверджених постановами Кабінету Міністрів України відповідно від 14 квітня 1997 року №348 та 24 вересня 2008 року №858 та відповідних розпоряджень голів обласної та районної адміністрацій. Завідувач сектору по роботі із зверненнями громадян апарату райдержадміністрації Валентина Бабусюк зазначила що на протязі семи місяців, тобто, станом на 01.08.2013 року мешканцями району направлено до органів влади вищого рівня 19 звернень, з них:

-                   до Кабінету Міністрів України (КУ "Контактний центр") звернулося 10 громадян ( з них 4 звернення від жителів с.Нова Лішня);
-                   до Адміністрації Президента України - 5 звернень;
-                   до Міністерства праці та соціальної політики -1звернення;
-                   до Президента України в рамках телевізійного проекту «Діалог з країною» надійшло 1 звернення;
-                   до облдержадміністрації надійшло 2 зверення.    
З усіх звернень, що надійшли в райдержадміністрацію вирішено позитивно – 7, надано роз'яснення по 15.
Питання вирішення звернень громадян знаходиться на особистому контролі голови районної державної адміністрації. Так тільки протягом цього тижня з метою контролю виконання доручень, спрямованих на вирішення питань, порушених у зверненнях піднятих жителями району пройдуть зустрічі Лідії Михайлівни з заявниками: в селищі Іваничі з церковною громадою Свято-Казанського храму та з жителями сіл Нова Лішня та Литовеж.
На понеділковій нараді. також, увага приділялася питанням виконання бюджету району, хід оздоровчої кампанії в районі та підготовка ЗОШ до нового навчального року, розглянуто роботу агропромислового комплексу, відділу культури, центру адміністративних послуг, центру зайнятості населення та ряд інших питань. Також у ході наради голова райдержадміністрації дала відповідні дорученя окремим керівникам та було намічено план роботи на поточний тиждень.

Немає коментарів:

Дописати коментар