середу, 7 серпня 2013 р.

Відбувся спільний виїзний прийом громадян з особистих питань головою райдержадміністрації Лідією Томашевською спільно з представниками прокуратури району та Іваничівського відділення РВ УМВС України у Волинській області у Соснинську сільську раду

6 серпня у Соснинській сільській раді відбувся спільний виїзний прийом громадян з особистих питань головою райдержадміністрації Лідією Томашевською спільно з представниками прокуратури району та Іваничівського відділення РВ УМВС України у Волинській області. На прийом звернулись громадяни як з особистими питаннями стосовно приватизації житла та ремонту місцевого храму, так і з колективним зверненням стосовно заборгованості по виплаті заробітної плати. В результаті розгляду усних звернень громадяни отримали кваліфіковані та чіткі роз’яснення. Частина проблем розглянута та вирішена позитивно під час прийому, а по ряду інших питань дано доручення керівникам структурних підрозділів щодо детального вивчення та надання відповідей заявникам згідно чинного законодавства.
Питання виконання завдань і доручень Президента України Віктора Федоровича Януковича щодо вирішення питань громадян, що звернулися до Глави держави у рамках проекту «Діалог з країною» та до органів влади усіх рівнів, якісний розгляд звернень громадян та своєчасне надання відповідей на них – це моменти, яким приділяється постійна увага керівництва райдержадміністрації.
У ході робочої поїздки керівники району відвідали дошкільний дитячий заклад де проводяться роботи по реконструкції частини приміщення дитячого садочка з метою розширення діючих приміщень садочка, що дасть можливість ще 25 діткам прийти у дитсадок.
Голова райдержадміністрації Лідія Томашевська сказала що саме Президент України Віктор Федорович Янукович наголосив на необхідності збільшення кількості дитячих дошкільних навчальних закладів та сказав: «Наші діти повинні мати можливість проходити підготовку в дитячих навчальних закладах перед школою, отримувати дошкільну освіту». Віктор Федорович Янукович дав завдання виконавчій владі створити нормальну систему дошкільних навчальних закладів з метою забезпечення усіх дітей можливістю перебувати у дитячих садочках.
З метою пришвидшення робіт по реконструкції дитсадка голова РДА зініціювала провести 8 серпня зустріч з виконавцем робіт, начальником відділу освіти райдержадміністрації, сільським головою, за участю жителів села, які хочуть щоб їхні діти відвідували ДНЗ. .
Також Лідія Михайлівна побувала в ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Соснина, будинку культури, ФАПі по питаннях підготовки загальноосвітніх закладів до нового навчального року та роботи закладів соціальної сфери в осінньо-зимовий період і відвідала місцевий храм. Під час об'їзду було дано ряд доручень керівникам відповідних установ. Зокрема виготовити проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт дороги яка веде до храму.


Немає коментарів:

Дописати коментар