середу, 11 вересня 2013 р.

Про залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом інформує начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту РДА Анатолій Семерей


Про розвиток спорту в районі
З метою популяризації у регіонах здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом з метою всебічного розвитку кожної дитини на виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича «Діти майбутнє України» в районі проходить щорічна «Спартакіада школярів». У спортивних заходах беруть участь усі загальноосвітні школи району, залучено більше 1500 дітей.
Сьогодні в районі працює дитячо-юнацька спортивна школа, в якій відкрито 4 відділення: з футболу,  важкої атлетики, вільної бородьби та дзюдо. До навчально-тренувальної роботи в них залучено майже 300 осіб віком від 6 до 18 років. Навчально-тренувальний процес у ДЮСШ здійснюють тренери, які мають відповідну фахову освіту. Гордістю школи і району є тренер-викладач заслужений тренер України з вільної боротьби Іван Палій. Його вихованці призери та чемпіони українських та міжнародних змагань. Так в цьому році вихованка Іваничівської ДЮСШ Оксана Гергель стала призеркою чемпіонату Європи з вільної боротьби в Македонії.
Користується популярністю турнір з футболу серед дитячих команд, проведення якого вже стало доброю традицією під час святкування Дня Незалежності. У цьому році учасниками турніру стали команди з міст Нововолинськ, Володимира-Волинського, Ковеля, селищ Жовтневе і Іваничі та Турійськ.
Робота щодо залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, популяризації здорового способу життя в районі проводиться постійно, адже спорт у сучасному суспільстві посідає особливе місце. Він робить наше життя багатшим і змістовнішим, додає здоров’я, радість спілкування, сприяє фізичному та духовному розвитку.


Немає коментарів:

Дописати коментар