четвер, 26 вересня 2013 р.

Урочисте відкриття «Школи раннього розвитку «Джерельце» у селі Поромів

25 вересня з метою забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича з розширення мережі з дошкільних навчальних закладів на базі ЗОШ І-ІІІст. с.Поромів проведено урочисте відкриття «Школи раннього розвитку «Джерельце».
Заступник голови районної державної адміністрації Лілія Бойко щиро привітала присутніх із чудовим хвилюючим святом, зазначивши що Президент України Віктор Федорович Янукович особливу увагу приділяє розвитку дошкільної освіти. «Наше завдання – зробити все, щоб наші діти були готові до навчання в школах, і кожного року ми повинні відкривати нові навчальні дошкільні заклади» зазначив Глава Держави.
На святі також були присутні начальник відділу освіти Надія Жук, яка подарувала роздатковий матеріал «Долину знань» (щоб заняття проходили цікаво та змістовно). Працівники Будинку дитячої та юнацької творчості, на чолі з директором Ларисою Дячук, які приїхали теж з подарунками (емблему школи, значки та галстуки кожному з джерельчат, виготовлені своїми руками разом з гуртківцями). Батьки маленьких школяриків подарували зошити для розвитку мислення та розвитку читання. Голова Поромівської сільської ради Леонід Завгородній теж не залишив малюків без подарунків. До привітань приєдналась директор  ЗОШ І-ІІІст. с.Поромів Дика Лариса Володимирівна.
Зустрічали гостей хлібом-сіллю (ансамбль «Веретенце»). Наталія Ковальчук, керівник новоствореного комплексного гуртка підготувала концертну програму для гостей та винуватців цього свята з учнями 2 класу місцевої школи.

Немає коментарів:

Дописати коментар