суботу, 7 вересня 2013 р.

Реалізація в регіонах завдань, доручень Президента України Віктора Федоровича Януковича щодо вирішення актуальних проблем регіону знаходиться на постійному контролі у голови районної державної адміністрації Лідії Томашевської


Реалізація в регіонах завдань, доручень Президента України Віктора Федоровича Януковича щодо вирішення актуальних проблем регіону знаходиться на постійному контролі у голови районної державної адміністрації  Лідії Томашевської. З цією метою в районі продовжуються роботи направлені на створення комфортних умов для навчання дітей.  
6 вересня очільник району Лідія Томашевська  здійснила робочу поїздку разом із начальником відділу освіти райдержадміністрації Надією Жук у Грядівську сільську раду.   В ході візиту було вивчено ситуацію та стан справ з  облаштування внутрішньої санітарної кімнати у другому корпусі ЗОШ І-ІІІ ступеня села Гряди, у першому корпусі така кімната вже функціонує.
Під час розмови з директором школи Володимиром Томчуком Лідія Михайлівна зазначила, що встановлення санвузлів у другому корпусі планується завершити  до кінця року і в наступному році будуть продовжені роботи з будівництва приміщення школи.
Довідково: внутрішні санітарні кімнати вже функціонують у 38  навчальних закладах району. Для цього із районного бюджету було виділено 93 281,6 гривень. При спортивних залах є 10 душових кімнат. І роботи зі зміцнення матеріально-технічної бази закладів освіти району продовжуватимуться у 2014 році.


Немає коментарів:

Дописати коментар