пʼятницю, 6 вересня 2013 р.

Голова районної державної адміністрації Лідія Томашевська проінспектувала проведення робіт з реконструкції дитячих садочків

5 вересня  голова районної державної адміністрації Лідія Томашевська побувала у Поромівській та Соснинській сільських радах,  щоб  проінспектувати  проведення  робіт з реконструкції  дитячих  садочків, щодо реалізації в регіонах завдань, доручень Президента України, в частині розвитку дошкільної освіти "Наше завдання - кожного року відкривати нові дошкільні навчальні заклади", - сказав Віктор Янукович.
Зустрічаючись з сільськими головами, завідувачами дошкільних закладів та активом села, Лідія Михайлівна зазначила, що у районі приділяється постійна увага щодо здійснення цілого комплексу заходів для забезпечення впровадження державних стандартів стосовно освіти.
У районі нині проводиться капітальний ремонт та реконструкція системи опалення другої групи дитячого садочка у Соснині. Уже  використано тільки  на  заходи з  енергозбереження  17300 гривень, встановлено нові металопластикові вікна. Крім того, 35 тисяч виділено з бюджету Соснинської сільської ради та 20 тисяч - субвенції з районного бюджету. В дошкільному закладі зараз виховується 25 дітей і у порівнянні з минулим роком створено 6 додаткових місць. Відкриття другої групи планується у грудні цього року, що дасть змогу охопити додатково дошкільною освітою ще 12 діток.
   В даний час  проходить також реконструкція частини приміщення Поромівської ЗОШ І-ІІІ ступенів у дошкільний навчальний заклад. З бюджету Поромівської сільської ради  на проведення робіт виділено 140 тисяч гривень.


Немає коментарів:

Дописати коментар