середу, 25 вересня 2013 р.

Голова районної державної адміністрації Лідія Томашевська в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України з метою інспектування навчально-виховного процесу з робочим візитом побувала у дошкільному навчальному закладі села Колона

Сьогодення вимагає вирішення питання максимального охоплення дітей  дошкільною освітою. Президент України Віктор Янукович дав чітке завдання для представників усієї вертикалі влади щодо розширення мережі дошкільних навчальних закладів у державі. Забезпечення охоплення дітей дошкільною освітою має становити не менше 85%. 24 вересня голова районної державної адміністрації Лідія Томашевська в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України з метою інспектування навчально-виховного процесу з робочим візитом побувала у дошкільному навчальному закладі села Колона, котрий у минулому році відкрився після реконструкції проведеної за кошти з обласного бюджету, завдяки яким, стало можливим розширення і добудова даного дитсадка (288,4 тисяч гривень).
Про охоплення дітей дошкільною освітою велася розмова під час зусрічі очільника району Лідії Томашевської з працівниками дошкільного навчального закладу «Казка». «Розвиток дошкільної освіти сприятиме соціалізації дітей, їх повноцінній підготовці до навчання у школі, а також надасть батькам можливість реалізувати своє право на працю Глава держави Віктор Янукович робить акцент на тому, що послуги в дитячих садках повинні бути якісними, безпечними, сучасними та цікавими.» - зазначила Лідія Михайлівна.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар