понеділок, 2 вересня 2013 р.

У День знань жоден освітній заклад не залишився поза увагою відповідальних працівників органів виконавчої влади

1 вересня голова районної державної адміністрації Лідія Томашевська взяла участь в урочистих лінійках з нагоди початку нового навчального року в ряді загальноосвітніх шкіл району, а саме у НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.. №1-гімназія», смт Іваничі ЗОШ І-ІІ ст. села Старий Порицьк, ЗОШ І ст. села Щенятин.
Очільник району Лідія Томашевська у своєму звернені зазначила, що одним із головних пріоритетів державної політики було реалізація в регіонах завдань Президента України Віктора Федоровича Януковича, щодо модернізації освіти та належної підготовки до нового навчального року, забезпечення якісної і доступної освіти. Для підвищення якості й конкурентоспроможності в нових економічних і соціокультурних умовах, прискорення інтеграції України у європейський освітній простір Глава держави своїм указом 25 червня 2013 року схвалив Національну стратегію розвитку освіти на період до 2021 року. Одним з завдань піднятих Віктором Федоровичем є створення належних умов роботи педагогічних працівників «Я хотів би, щоб ми не забували при цій роботі про престижність праці вчителя, про умови роботи наших вчителів. І наше завдання –кожен рік ці умови покращувати».  
Урочисті лінійки пройшли в усіх загальноосвітніх навчальних закладах нашого району. За парти сіли 3426 школярів, з них вперше переступили поріг школи 368 учнів. У День знань жоден освітній заклад не залишився поза увагою відповідальних працівників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та працівників відділу освіти райдержадміністрації, методкабінет, які привітали учнів, педагогів, батьків зі святом першого дзвоника. На урочистих лінійках НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.. №1-гімназія», смт Іваничі, ЗОШ І-ІІІ ст.. №2смт Іваничі, ЗОШ І-ІІІ ст.. сіл Гряди, Поромів, ЗОШ І-ІІ ст Грибовиця, Заставне вручено 18 сертифікатів на отримання іменної стипендії голови районної державної адміністрації «Обдаровані діти»
Учням сиротам представники влади вручили подарунки.


Немає коментарів:

Дописати коментар