середу, 18 вересня 2013 р.

Робоча поїздка голови райдержадміністрації Лідії Томашевської у Риковичівську та Топилищанську сільські ради


17 вересня голова районної державної адміністрації Лідія Томашевська на реалізацію в регіонах завдань Президента України Віктора Федоровича Януковича щодо забезпечення якісних умов життя населення незалежно від місця проживання, здійснила робочу поїздку у Риковичівську та Топилищанську сільські ради з метою інспектування ходу робіт, що проходять у закладах соціальної сфери.
Під час поїздки у Риковичівську сільську раду Лідія Михайлівна підняла питання щодо робіт направлених на відкриття сільської лікарської амбулаторії у селі Риковичі в рамках створення якісної доступної медицини у селі. На даний час заключено договір з компанією Волинській філіал ДП «державний науково-дослідний та проектно-вишукувальний інститут «НДІ проект реконструкція»»на виготовлення проектно-кошторисної документації, також підготовлено пропозиції на засідання чергової сесії районної ради стосовно передачі майна відділом освіти райдержадміністрації центру первинної медико-санітарної допомоги. Також побувала в дитячому дошкільному закладі де на даний час проходять роботи по перекриттю даху. На дану потребу з районного бюджету виділено 35 тисяч гривень, 10 тисяч –місцевий сільський бюджет. Також побувала на вулиці Миру де завершується капітальний ремонт дороги, що проходить по даній вулиці, що проводиться за кошти обласного бюджету (470 тисяч гривень).
В ході робочої поїздки очільник району Лідія Томашевська відвідала ЗОШ І-ІІІ ступеня села Риковичі  та ЗОШ І-ІІ ступення села Топилище, де ознайомилася з роботами проведені за проектом «Місцевий розвиток орієнтований на громаду –ІІ» ЄС/ПРООН. Так за кошти гранду проведено ряд заходів по енергозбереженню, а саме у Риковичах замінено на металопластикові 31 вікно, 30 дверей та утеплено підлогу на другому поверсі. Відповідно у ЗОШ І-ІІ ступеня села Топилище замінено 30 вікон та 13 дверей.




Немає коментарів:

Дописати коментар