четвер, 17 жовтня 2013 р.

проведено профілактичний рейд на території Грибовицької, Мишівської, Соснинської сільрад

16 жовтня з метою реалізації в регіонах соціальної ініціативи Президента України Віктора Федоровича Януковича щодо вдосконалення роботи соціальних служб шляхом повного охоплення соціальними послугами найуразливіших категорій населення, раннього виявлення проблемних сімей та вчасного надання їм підтримки начальником служби у справах дітей райдержадміністрації Жанною Гринюк, в.о. директором районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молодіслужбою у справах дітей Вікторія Диконюк провели профілактичний рейд на території Грибовицької, Мишівської, Соснинської сільрад.
Під час рейду обстежено умови проживання 6 сімей, у яких батьки ухиляються від виконання батьківських обов’язків, 1 дитини-сироти яка перебуває під опікою. Проведено індивідуально-профілактичну роботу з батьками щодо здійснення належного догляду за вихованням, утриманням, навчанням дітей та складено акти обстеження умов проживання дітей.
За результатами інспектування прийнято рішення про взяття 5 дітей (2 сім’я) на облік дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Немає коментарів:

Дописати коментар