середу, 2 жовтня 2013 р.

Сергій Арбузов: Соціальна допомога ветеранам скорочуватися не буде

Уряд вдосконалюватиме роботу із забезпечення соціального благополуччя ветеранів і не має наміру зменшувати їм соціальну допомогу. Про це заявив Перший віце-прем'єр-міністр Сергій Арбузов під час зустрічі з керівництвом всеукраїнських громадських об'єднань ветеранів з нагоди святкування міжнародного Дня людей похилого віку та Дня ветерана.
«Президент нашої країни Віктор Янукович наполягає на тому, щоб соціальна допомога ветеранам не зменшувалася ні в цьому, ні наступного року. Незважаючи на те, що деякі країни зараз зменшують такі виплати, ми цього робити не будемо», - додав він.
Участь у зустрічі взяла і Міністр соціальної політики Наталія Королевська, а також представники всеукраїнських об'єднань ветеранів: голова Всеукраїнської спілки учасників війни В. Воронцов, голова Української спілки в'язнів-жертв нацизму М. Демидов, голова Комісії у справах колишніх партизанів В. Римар, голова Українського спілки ветеранів Афганістану С. Червонописький та ін.
Під час зустрічі були порушені проблеми державної фінансової підтримки ветеранських організацій, проблеми забезпечення житлом українських ветеранів, питання їх соціального забезпечення та багато інших.
Сергій Арбузов вислухав усіх представників громадськості і запевнив, що всі проблеми, озвучені на зустрічі, будуть розглянуті й вирішені. Тримати їх на контролі буде і Міністерство соціальної політики.
Глава Мінсоцполітики Наталія Королевська запевнила, що за результатами проведеної зустрічі буде складено реєстр проблем, які надалі винесуть на обговорення з місцевими або центральними властями.
У свою чергу, керівники громадських ветеранських організацій подякували Уряду і Президенту України за вдосконалення соціального забезпечення ветеранів.
Прес-служба Першого віце-премєр-міністра України

Немає коментарів:

Дописати коментар