середу, 2 жовтня 2013 р.

Багато теплих слів почули на свою адресу представники старшого покоління від заступника голови районної державної адміністрації Лілії Бойко

1 жовтня. Другий місяць осені починається з особливої дати Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана. Працівники територіального центру покликані захищати й турбуватися про самотніх і знедолених членів громади, вчасно і якісно надавати необхідну допомогу тим, хто за збігом обставин залишився наодинці зі своїми проблемами. З цієї нагоди до стаціонарного відділення постійного проживання територіального центру соціального обслуговування для самотніх людей , що знаходиться у с.Старий Порицьк   завітало чимало гостей. Багато теплих слів почули на свою адресу представники старшого покоління від заступника голови районної державної адміністрації Лілії Бойко, яка зазначила, що одним з основних пріоритетів, як Глави держави, так і уряду протягом  останніх років залишається поліпшення пенсійного забезпечення  та місцевою владою постійно приділяється увага реалізації в регіоні ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича щодо підвищення соціального захисту (рівня життя) найбільш уразливих верств населення (пенсіонерів, інвалідів, ветеранів війни), начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Зінаїди Яцик, директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) райдержадміністрації Оксани Приступи та сільського голови Тетяни Єдинак.
Для мешканців  стаціонарного відділення постійного проживання територіального центру соціального обслуговування для самотніх людей було організовано святковий стіл. Також кожному було вручено солодощі.  Душевною розрадою для дідусів та бабусь була пісня у виконанні вихованців  Старопорицької  загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.

Немає коментарів:

Дописати коментар