середу, 2 жовтня 2013 р.

За багаторічну працю, значний внесок у розвиток та становлення нашого району начальник управління Пенсійного фонду подарувала ветерану річну підписку журналу «Вісник Пенсійного фонду України»

1 жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. Цей день є виявом глибокої поваги суспільства до людей старшого покоління. Це добра нагода уважніше поглянути на проблеми літніх людей, задуматися над шляхами їх вирішення. Це привід ще раз подякувати ветеранам війни та праці, нашим батькам і матерям, старшим друзям і колегам, які передають нам свій практичний життєвий досвід і є взірцем для наслідування молодим поколінням.
День людей похилого віку та день ветерана - приємна нагода подарувати представникам старшого покоління увагу, якої ніколи не буває забагато. Тому на виконання реалізації в регіоні ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича щодо підвищення соціального захисту (рівня життя) найбільш уразливих верств населення (пенсіонерів, інвалідів, ветеранів війни)напередодні свята начальник управління Пенсійного фонду України в Іваничівському районі Т.Кошлата завітала в оселю ветерана, інваліда війни 1 групи, учасника бойових дій Богуша Олексія Кіндратовича з селища Іваничі щоб побажати йому міцного здоров’я, щас­ливої долі, радості, добра і благополуччя, здійснення всіх бажань, любові і піклування близьких !
За багаторічну працю, значний внесок у розвиток та становлення нашого району начальник управління Пенсійного фонду подарувала ветерану річну підписку журналу «Вісник Пенсійного фонду України».

Немає коментарів:

Дописати коментар