середу, 2 жовтня 2013 р.

Співає осінь на усіх дорогах

У цей святковий осінній день у центральній районній бібліотеці зібралися в чудовому товаристві члени клубу "Надвечір'я" на свято праці, на свято долі, свято життя, щоб віддати свою шану і повагу людям, за спиною яких віковий і життєвий шлях.
Зі словами вдячності та поваги до присутніх звернувся заступник голови  районної державної адміністрації  Володимир Матвіюк, який зазначив, що реалізація в регіоні ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича щодо підвищення соціального захисту (рівня життя) найбільш уразливих верств населення (пенсіонерів, інвалідів, ветеранів війни), поліпшення пенсійного забезпечення залишається протягом останніх років одним з основних пріоритетів діяльності як Президента України, так і уряду.
І сьогодні ми віддаємо шану тому поколінню, яке вистраждало під чорним крилом голодоморів, яке вистояло криваве пекло Великої Вітчизняної війни, яке відбудувало зруйноване і допомагає нам творити майбутнє. Поділилися своїми думками про минуле Сидорчук А. О., Кондрачук В. С., Цивінська Л. О., Олексюк М. В., Ансімова Р. П. і Приступа Г. П.
Осінь життя. В похилому віці прийнято підводити підсумки прожитому. Але життя не закінчилося, кожен день приносить все нові й нові враження. Наше старше покоління - золотий фонд, скарбниця досвіду та знань, і, можливо, той скарб, що шукає Україна, щоб стати заможною та щасливою.

Немає коментарів:

Дописати коментар