суботу, 26 жовтня 2013 р.

Робоча поїздка першого заступника голови райдержадміністрації Івана Громика у Бужанківську сільську раду у порядку контролю по виконанню робіт згідно проекту «Місцевий розвиток орієнтований на громаду ІІ»

25 жовтня перший заступник голови районної державної адміністрації Іван Громик здійснив робочу поїздку з метою контролю по виконанню робіт згідно проекту «Місцевий розвиток орієнтований на громаду ІІ» на реалізацію в регіонах завдань, доручень Президента України Віктора Федоровича Януковича щодо вирішення актуальних проблем регіону»». Міжнародна співпраця –додаткові можливості для розвитку регіону.
Серед чотирьох проектів, які вийшли у нашому районі переможцями конкурсу, був і проект який виграла громада села Бортнів, Іван Григорович неодноразово підкреслював важливість участі територіальних громад, їх ініціатив у забезпеченні поступального соціально-економічного розвитку Іваничівщини за участі в реалізації даного проекту. Адже громада не лише бере участь у втіленні в життя вищезгаданого проекту, вкладає певні кошти в цю справу, а й виявляє свою готовність результативно залучати кошти районного бюджету та міжнародних організацій на втілення в життя тієї чи іншої суспільно значимої справи. За його словами, Проект ЄС/ПРООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-ІІ”, в основі якого лежать енергозберігаючі технології, має особливе значення для Іваничівщини.
Згідно проекту у ЗОШ І ступеня села Бортнів замінено 10 вікон на енергозберігаючі, утеплено фасад піно полістирольними плитами, шиферне покриття замінили на метало профіль на, що було витрачено 104,2 тисячі гривень. Облаштували внутрішню санітарну кімнату. Роботи йдуть до свого логічного завершення.

Немає коментарів:

Дописати коментар